Diensten


Een vastgoedstrategie staat of valt bij de vertaling in de praktijk. Heijcon adviseert en ondersteunt opdrachtgevers daarom bij de vertaling van doelstellingen naar de verduurzaming van nieuw en bestaand vastgoed, vanuit haar unieke visie en ambitie op gebied van Asset Management. Duurzaamheid kan deel uitmaken van renovatieplannen, maar Heijcon werkt ook aan het stapsgewijs verduurzamen door middel van dynamische meerjaren onderhoudsplannen.

Vastgoedmanagement van a tot z


Van advies, projectbegeleiding, uitvoer van de benodigde technische- en kwaliteits inspecties, opstellen van rapporten en MJOP’s tot en met het uitvoeren van de uiteindelijke werkzaamheden, Heijcon neemt u al het werk uit handen!


Shared Services software

Om de vertaling van een duurzaamheidsstrategie in de praktijk uit te voeren, te monitoren en resultaten te communiceren, maakt Heijcon gebruik van unieke FMIS software. Wij kunnen organisatie hiermee volledig ontzorgen, processen verzorgen en begeleiden, en adviseren bij de verbetering ervan. 

Eigen implementatie software

Heijcon kan een eventuele implementatie van deze ondersteunende software binnen uw organisatie ook volledig begeleiden en uitvoeren. Wij weten tenslotte hoe belangrijk het is dat het juiste softwarepakket wordt gebruikt als dat op een goede manier is geïmplementeerd!

Uitvoering van Beheer & Onderhoud

Voor de uitvoer van de werkzaamheden maakt Heijcon gebruik van door de jaren heen ontstane samenwerkingen aan gekwalificeerde en gecertificeerde organisaties en freelancers.

Datavisualisatie


Heijcon legt zich er telkens weer op toe om positie in te nemen binnen de zich razendsnel ontwikkelende technologieën en methodes. Daarnaast integreren steeds meer softwarepakketten met elkaar, met een forse toename van data tot gevolg.

Meer en meer worden bijvoorbeeld apparaten in vastgoed geïnstalleerd: Van slimme sensoren die de lokale omgeving personaliseren tot toegangscontrole met volledige audittrails, er zal een ongelooflijke hoeveelheid gegevensbronnen komen die diepgaande informatie kunnen produceren die de duurzaamheid in alle opzichten aanzienlijk zal verbeteren. 

Deze data-explosie brengt echter de uitdaging met zich mee om de gegevens efficiënt te beheren en in de juiste kanalen te leiden, zodat weloverwogen beslissingen kunnen worden genomen en strategieën voor minder verbruik en afval kunnen worden verfijnd.

Heijcon maakt gebruik van BI-methoden om deze enorme gegevensreeksen visueel om te zetten zodat deze in het hart van het besluitvormingsproces kan worden gebruikt. Methoden om gegevens te verzamelen en deze in een eenvoudig, verteerbaar en bruikbaar formaat te presenteren zien we als uitdaging!

Wat kunnen we voor u betekenen?


Bij strategisch en duurzaam vastgoedmanagement komt veel kijken. Wij nemen u stap voor stap mee in al uw vastgoedvraagstukken! De eerste stap is een afspraak.