Over Heijcon


Heijcon is opgericht in 2019 en gevestigd in hartje Alblasserwaard. Bekend om zijn vele boezems, landweggetjes, molens, boerderijen en eendenkooien. Vanuit kantoor aan huis is het dagelijks genieten van een prachtig poldervergezicht. Naast alle reuring in het gebied ligt de focus van Heijcon op andere zaken. Zo lijkt althans…

Strategisch en duurzaam beheer van dit beroemde landschap zorgt bijvoorbeeld voor vele en unieke, planten, bloemen, insecten, vlinders en vogelsoorten en blijkt dus een uitermate boeiende inspiratiebron!

Ben Heijstek


Ik ben Ben Heijstek en zie uw vraagstuk als uitdaging! Ik geniet ervan om zaken die vaak gezien worden als noodzakelijk kwaad om te zetten in kansen!

Naast specialist voor Heijcon zet ik me graag in voor de ánder! Met evenveel plezier adviseer ik als energiecoach een dorpsgenoot, coördineer ik opvang voor vluchtelingen uit Oekraïne of investeer ik in iemand waarbij het in het arbeidsproces allemaal even niet meezit…

Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar ervaring in alle aspecten rondom beheer en onderhoud van vastgoed en help ik organisaties met de strategische verduurzaming van hun vastgoed. Een sleutelrol hierbij is mijn unieke visie en ambitie op gebied van Asset Management. Visie en ambities op het gebied van duurzaamheid moeten immers passen bij de assets, de investeringsruimte, en de stakeholders.

Met Heijcon vertaal ik zoveel als mogelijk visionair ontwikkelingen op het gebied van gezond en circulair vastgoedbeheer naar praktische handvatten.